Noes’ onvergetelijke dag

Noes’ onvergetelijke dag met Wensambulance Wish & Care

De hele week had het geregend, maar op de dag van Noes’ wens scheen de zon uitbundig. We hoopten om 11.00 uur bij Noes te zijn, maar de voorbereidingen namen iets meer tijd in beslag dan gedacht. Onderweg naar Zoelen namen we Noes mee in de ambulance.

Bij het Dorpshuis in Zoelen stonden onze medewerkers al klaar om Noes te verwelkomen. De kerkdienst was al begonnen, maar met muziek en gezang van het aanbiddingsteam werd Noes binnengebracht. Het was een warm welkom.

De dienst was mooi, met momenten van lachen en tranen.

Na de dienst besloten Nicole en Mariëlle, in overleg met Noes, dat er nog tijd was om een extra wens te vervullen. Noes wilde graag zijn zus in Culemborg verrassen. De ambulance bracht hem naar Culemborg, waar hij zijn zus met stomheid sloeg. Na deze verrassing ging het terug naar huis.

Noes beleefde een prachtige, onvergetelijke dag. En ik heb er met veel plezier aan meegewerkt.

Een dikke pluim voor Nicole en Mariëlle voor hun inzet en compassie. Dankzij hen heeft Noes een onvergetelijke dag gehad.

We hopen in de toekomst nog vaker gebruik te maken van de diensten van Wish & Care. Het is een mooi initiatief en een geweldige organisatie.

We wensen Stichting Wens Ambulance Wish & Care heel veel zegen toe, nu en in de toekomst.

Gods Zegen,

Noes en Rebecca Nanlohy

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *