Donatie Wandel voor het Leven

Wandel voor het Leven brengt een glimlach en steun aan Wish & Care Wensambulance Tiel!

Een bruisende 24-uurs wandelervaring komt tot leven met een nobel doel in gedachten. Wandel voor het Leven is niet zomaar een wandelevenement; het is een kloppend hart van saamhorigheid en steun voor kankeronderzoek en nazorg. Teams, verenigd in een estafette, zetten hun beste beentje voor, niet alleen om kilometers af te leggen, maar ook om geld in te zamelen voor een zinvolle zaak. En dit jaar was het niet anders!

Op een sfeervolle braderie, sprankelend van activiteiten, kwamen teams samen om niet alleen spullen te verkopen, maar ook kostbare momenten te delen. Hun missie? Een dag te creëren die gevuld is met lachende gezichten en ontroerende momenten. Dit alles met één gemeenschappelijk doel: het verslaan van kanker.

Het resultaat van hun inzet en gulle giften van sponsoren werd niet alleen een cheque van €1500,00 voor KWF Kankerbestrijding en het Toon Hermans Huis, maar ook een hartverwarmende donatie aan de stichting Wish & Care Wensambulance in Tiel. Een gebaar dat verder reikt dan de bruisende atmosfeer van het wandelevenement.

Wish & Care, een stichting met een prachtige missie, ontvangt deze steun met open armen. Hun doel? Het mogelijk maken van speciale wensen en zorg voor degenen die het meest kwetsbaar zijn. Dit gebaar versterkt de missie van Wandel voor het Leven: niet alleen geld inzamelen, maar ook levens raken, harten verwarmen en gemeenschappen samenbrengen.

De stichting Wandel voor het Leven staat voor veel meer dan alleen een wandelevenement. Het is een symbool van hoop, verbondenheid en veerkracht. En met elke stap die gezet wordt, wordt niet alleen geld ingezameld, maar ook steun en liefde gegeven aan degenen die het het meest nodig hebben.

De wandelschoenen zijn nu even opgeborgen, maar de impact van dit evenement strekt zich verder uit. Het laat een blijvende indruk achter, niet alleen in de vorm van een cheque, maar in de harten van degenen die dit evenement hebben gesteund en degenen die erdoor worden geholpen. Het is meer dan een cheque; het is een teken van gemeenschapskracht en mededogen dat een verschil maakt, stap voor stap.

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *