Even voorstellen: Kim

De vraag was om mezelf voor te stellen, nou ik ben Kim en ben 45 jaar, happy single en werk sinds kort als praktijkverpleegkundige bij een huisartsenpraktijk, ook ga ik sinds deze week weer naar school en waarom ik als vrijwilliger bij de wensambulance ben gaan helpen is tweeledig.

Eén omdat ik mij zeer vereerd voelde dat Wilco en Laura mij gevraagd hebben of ik de wensambulance mee wilde opzetten en het belangrijkste daarnaast de wensen mee zou willen beoordelen als verpleegkundige. Ik werkte toen nog als wijkverpleegkundige en vond en vind nog steeds dat terminale zorg, zeer waardevolle en mooie zorg is en vooral om te kunnen zorgen dat er nog mooie herinneringen gemaakt worden met je dierbaren in deze heftige laatste levensfase.

Het is echt super mooi om te doen en alles te mogen te regelen en daarbij is het de uitdaging om het lowbudget voor elkaar te krijgen, je bent een non-profit organisatie waaraan het moeilijkste is, donateurs en donaties te vinden om wensen mogelijk te blijven maken en de wensambulance te kunnen laten rijden. Dit is voor mij dan ook het lastigste aan deze ”functie” en het te benoemen aan de wensaanvrager dat je het met liefde gaat regelen maar wel hoopt op een donatie als dat mogelijk is.

Ook proberen we meer bekendheid te krijgen met de wens ambulance en zijn er mooie folders gemaakt en hebben we deze verspreid en dit begint een beetje zijn vruchten af te werpen maar mag echt nog meer. Dus ik hoop met dit voorstelrondje mee te helpen aan naamsbekendheid en nog meer wensvragers en wensaanvragers te bereiken zodat we nog meer wensen en herinneringen kunnen gaan regelen.

Het is en blijft erg dubbel, het is zo mooi, supergaaf en uitdagend dat ik dit mag doen, terwijl je heel goed weet dat het de laatste fase is en er een moeilijke en zeer verdrietige tijd aan komt van echt afscheid nemen van je dierbare.

Groetjes van Kim

0 Comments