De huldiging van Feyenoord

Maandagmorgen zijn we vertrokken met de Wish&Care-ambulance richting Rotterdam voor de huldiging van Feyenoord. Als fanatieke Feyenoord-supporter heeft mijn man altijd gezegd: “Ik wil ooit met ons kind naar een huldiging van Feyenoord gaan als ze weer eens kampioen worden.”

Dat het nu zo snel moest gebeuren, hadden we allemaal niet verwacht. Mijn man was een redelijk fitte en mobiele man die nog hoopvolle therapie zou ondergaan, maar drie weken geleden veranderde hij plotseling in een volledig afhankelijke patiënt die bedlegerig is.

Onze jongste, van 7 jaar oud, zat naast de chauffeur en ikzelf zat achterin bij mijn man en de verpleegkundige. Na een comfortabele en vlotte rit waren we binnen de kortste keren op de Coolsingel. Ik wil ook graag de gemeente Rotterdam complimenteren voor het soepele verloop van de aankomst.

En wat een dag was het! Geweldig! We hadden een geweldige plek vooraan en de vrijwilligers waren ontzettend lief. Zowel Jan als Nicole zorgden niet alleen voor mijn man, maar zorgden er ook voor dat onze jongste zoon de dag van zijn leven had. En dat resulteerde weer in liefdevolle blikken van mijn man naar onze zoon. Dat was onbetaalbaar.

Ik kan niet in woorden uitdrukken wat deze dag voor ons heeft betekend, het was gewoonweg onbetaalbaar.

Mijn dank gaat dan ook uit naar iedereen die hierbij betrokken was, die dit geregeld heeft en die dit mogelijk heeft gemaakt.

0 Comments